Press "Enter" to skip to content

Un diari alemany sobre Sant Esteve de les Roures: La Guàrdia civil no sap distingir realitat de ficció

Puntuació dels lectors

El nom de Sant Esteve de les Roures va aparèixer en un dels informes elaborats per la Guàrdia Civil després de la jornada del referèndum de l’1-O. Allà, entre altres actes violents, un manifestant va clavar una “brutal puntada al cap” a un policia. Però la realitat és que aquest municipi no existeix. No obstant això, després de fer-se públic l’atestat dels fets a finals de març, Sant Esteve de les Roures s’ha convertit en un fenomen que triomfa a Twitter.

En un article publicat pel digital Alemany Taz.de han explicat les meravelloses qualitats del poble més atractiu de Catalunya, Sant esteve de les Roures, en l’article s’enumeren els diferents serveis del poble i els atractius paisatges, encara que també s’ho prenen a broma han aclarit que des del seu punt de vista el compte de twitter de la Guàrdia Civil no sap distingir entre realitat i ficció.

Text íntegre de l’article

L’1 d’octubre, el dia del referèndum d’independència a Catalunya prohibit per Madrid, va ser un veritable esclat de violència. Tot i que només hi havia fotos de policies que disparen a votants pacífics a tot el món, la Guàrdia Civil espanyola paramilitar va patir 315 presumptes casos de violència per part de l’electorat. El dossier no només va ser publicat pel jutge d’instrucció a Madrid, sinó també pel diari conservador El Mundo.

“Alguns dels incidents més agressius van ocórrer a Sant Esteve de les Roures”, va dir el diari el 28 de març. Entre altres coses, es va parlar d’un motociclista que ataca un policia i intenta robar la seva arma reglamentària.

Impactant! Sant Esteve de els Roures no existeix. O millor dit, no va existir mai. Només uns pocs dies després que els esmentats articles publicats a la premsa espanyola, van néixer comptes a Twitter com @st_esteveroures l’ajuntament del lloc, que van publicar en el seu compte: “no ens agraden les noves tecnologies, però a causa dels recents rumors sobre la no existència del nostre estimat poble, ens veiem obligats mantenir-vos al dia a les xarxes socials”.

Més tard, l’ajuntament ja el seguien unes 30,000 persones, i s’obrien comptes i els usuaris volien esbrinar sobre transport, licitacions públiques o esdeveniments culturals a Sant Esteve. “Vull viure a Sant Esteve de les Roures, perquè allà hi ha de tot”, escriu un dels lectors.

Més de 80 comptes d’institucions públiques i privades

Cap poble de la seva mida a Catalunya, ni a tot Europa, té tant per oferir com Sant Esteve de les Roures. Més de 80 comptes locals públiques i privades ara estan actives a Twitter. Sant Esteve té una extensa xarxa de metro, la línia vermella 2 mostra el camí de Catalunya cap a la independència, sempre tallada per les protestes separatistes, el metro és probablement el millor mitjà de transport a les dues universitats (@unisedr i @univ_st_esteve), el mercat (@Sanesroures), la Biblioteca Pública (@BibliotecaLes).

Per descomptat, el sector privat no s’ha de perdre: un laboratori de Biologia Molecular (@LBMsedr), una clínica dental (@rouresdentista), una botiga de kebab (@KebabRoures) o l’Associació Agrícola (@Asc_Roures) informar periòdicament. Una associació d’empresaris alemanys (@alemanes_roures) representa els interessos dels seus membres. Policia, Guàrdia Civil (@CivilRoures), fiscal (@FiscaliaRoures) i un jutge (@jutgedret) Que porta el mateix cognom que l’investigador que està en contra dels polítics catalans i activistes a Madrid, i els bombers (@bmbrs_SntStvRrs) mantenir l’ordre i la seguretat.

Els partits de JxCat (@PdecatRoures), el partit de Puigdemont, l’unionistes ciutadans (@Cs_SanEsteban) o la dreta (Vox @VoxRoures), tots disposats a representar el poble i discutir sobre el futur de Catalunya.

Sant Esteve de les Roures s’ha convertit en una destinació popular per a una escapada de cap de setmana

Sant Esteve de les Roures s’ha convertit en una destinació popular per a una escapada de cap de setmana. El poble, ben conegut per la seva jutge anticorrupció @elpidiojsilva gràcies per “Un cap de setmana fantàstic, gent meravellosa i bon menjar.” Fins a la data, ni la guàrdia civil ni el diari El Mundo, han comentat sobre els incidents inventats l’1 d’octubre a Sant Esteve de les Roures.

El canal oficial de Twitter de la Guàrdia Civil ja no sap distingir entre realitat i ficció. Quan l’ajuntament va emetre un vídeo que mostrava com els guàrdies fronterers a la frontera amb el Marroc disparaven bales de goma, la Guàrdia Civil a Twitter acusar el municipi de Sant Esteve d’abús de poder: “D’un compte oficial @st_esteveroures? ¿Representen els seus ciutadans d’aquesta manera, en reportar impressions falses …?

Font: Taz.de

Foto:Rajoy i Merkel passejant pels fantàstics boscos de Sant Esteve de les Roures?

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser