Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Un violador reincident assassina a una nena de 13 anys a França

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
351Shares

El brutal assassinat d’una nena de 13 anys ha generat una onada d’indignació a França, ja que el presumpte autor és un violador reincident ja condemnat el 1996 per violació a una menor de 15 anys.

El fiscal de Lille (nord), Thierry Pocquet, va aportar avui detalls del succés que ha commocionat França aquest cap de setmana, quan es va saber que la preadolescent Angélique Six, desapareguda des del 25 d’abril a la localitat de Wambrechies, havia estat assassinada .
L’assassí confés, un home de 45 anys i pare de dos fills, podria ser condemnat a cadena perpètua

L’assassí confés, un home de 45 anys i pare de dos fills, podria ser condemnat a cadena perpètua a causa de les acusacions de segrest, violació i assassinat d’un menor de 15 anys, ha afirmat Pocquet, qui va donar detalls de l’assassinat de la petita. Després de forçar-la a pràctiques sexuals, Angélique va ser “estrangulada” pel sospitós, qui havia pres píndoles per a l’erecció i begut cervesa unes hores abans.

L’individu, que treballava com a conductor per a una empresa d’autobusos de la zona de Lille i havia estat veí de la jove, ja havia estat condemnat per fets semblants. El 1996 va ser castigat a nou anys de presó per violació amb arma a un menor de 15 anys i per agressions sexuals comeses sobre dues dones d’uns quaranta anys.

Des de que va sortir de la presó en 2000, no va ser objecte de seguiment psicològic perquè la llei llavors vigent a França no ho contemplava, tot i que estava inscrit en el fitxer judicial nacional de delinqüents sexuals.

Segons el fiscal, el sospitós respectava “globalment” les obligacions que comportaven estar en aquest fitxer, encara que no va explicar de quina es tractaven.

L’assassinat de la petita Angélique ha generat una onada d’indignació a França, sobretot pel que fa al funcionament del sistema judicial. “Estem en una situació malauradament molt comú, en què algú que ja ha estat condemnat per agressions sexuals no ha realitzat un procés que li hagués portat a la cura”, ha lamentat en un comunicat l’associació “Stop a la violència sexual”.

Comentaris
Comparteix
351Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
351Shares