Press "Enter" to skip to content

Animalista brutalment assetjada en Forocoches : “A la antitaurina habría que violarla a 4 patas como buena perra”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
182Shares

Moltes usuàries de Twitter han volgut explicar les seves experiències com a víctimes d’assetjament masclista a través de l’etiqueta # explica-, que s’ha fet viral després de la indignació que ha despertat la sentència als membres de la Rajada.

Entre tots els relats ha cridat especialment l’atenció el de la usuària @AmandaRomero_G, que ha relatat a través d’un estremidor fil com va ser víctima d’assetjament a la pàgina Forocoches.

Romero va resumir en un primer missatge seva experiència fa dos anys: “Fa 2 anys em van robar fotos, les van pujar a Forocoches en un fil de” OSFO “(os follaríais a …?) Posant les meves xarxes, on treballava i tots les meves dades. Vaig aconseguir entrar al fòrum. Centenars de comentaris. Més de 5 comptaven amb detall com em violarien”.

Comentaris
Comparteix
182Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
182Shares