Press "Enter" to skip to content

Granados sobre el vídeo i la dimissió de Cifuentes: “Si busques venjança cava dues fosses”

Puntuació dels lectors

L’exsecretari general del PP Francisco Granados ha manifestat aquest divendres, després d’una nova declaració davant l’instructor del ‘cas Púnica’ de l’Audiència Nacional Manuel García Castelló, que va sentir “tristesa” pel que ha passat amb l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes -en al·lusió a la seva dimissió després de difondre un vídeo en què se la veia furtant cremes en un centre comercial-, i no està “gens content” amb això, tot i que la exmandantaria li ha “insultat” i ha estat injusta amb ell. Ha afegit, però: “Hi ha una frase que m’agrada molt, si busques venjança, cava dues fosses”. “Qualsevol persona de bé no es pot alegrar ni sentir-se bé amb les imatges que hem vist aquests dies i menys encara si és una persona a la qual coneixes? Ha manifestat – És un moment de profunda tristesa, sobretot perquè crec que cap ésser humà es mereix estar exposat en una situació tan vergonyosa”.

L’actitud de Cifuentes cap a ell no treu, segons ha explicat perquè ell i “tots a casa” es trobin molt afectat hem vist patir aquests dies i crec que ningú ho mereix”, ha afegit l’exconseller, per afegir que ell desconeixia l’existència del vídeo. “Rumors sobre aquesta qüestió hi ha hagut aquests últims anys molts però ja saben vostès que quan un es dedica a la política, ja que aquest tipus de qüestions són molt habituals”, ha afegit després de ser preguntat per aquesta qüestió concreta pels periodistes.

“NO ES SI ENS HEM CONVERTIT EN MARCIANS”

En un altre moment de les seves manifestacions, Granados ha assenyalat que no sap si “ens hem convertit en marcians” quan escolta a les tertúlies als mitjans de comunicació que durant els anys en què va ser presidenta Esperanza Aguirre al PP de Madrid estava dividit en famílies. “És mentida -ha assenyalat amb contundència- Això no és cap lluita de famílies, no ha existit aquesta divisió, no hi ha hagut això que s’està dient que uns es tapen unes famílies a unes altres, no és veritat”.
Segons la seva opinió, el que ha passat” depèn més de qüestions personals”.” Hi ha una frase que m’agrada molt. Si busques venjança, cava dues fosses “i jo crec que aquest tipus de coses obeeixen a qüestions personals que no tenen res a veure amb mi gràcies a Déu i tampoc tenen res a veure amb el PP de Madrid”, ha indicat a continuació.

Segons Granados a la “nova etapa” que s’obre ara en la política madrilenya “el que cal fer és valorar tot el bo que s’ha fet a la Comunitat de Madrid durant aquest any”, i ha insistit que no han d'”inventar-se històries perquè no és així, no és tan complicat”, ja que el que ha passat en el cas Cifuentes “respon a qüestions personals” alienes tant a ell com al PP i que “res tenen a veure amb la gestió de Govern ni amb el partit”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser