Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La direcció del sindicat policial CEP intervé el seu comitè de Madrid en detectar greus irregularitats

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
111Shares
Puntuació dels lectors

La direcció nacional del sindicat policial Confederació Espanyola de Policia (CEP) ha intervingut el seu comitè regional de Madrid després de detectar greus irregularitats en la comptabilitat, cessant de la seva responsabilitat al secretari general, José Miguel Lorenzana.

Una auditoria interna ha detectat diferents irregularitats en el comitè madrileny del CEP, que va celebrar el seu 72 assemblea regional ahir. A més de Lorenzana ha estat destituït Jesús de los Ríos Arribas, secretari de Tresoreria i Fiances i número dos del secretari general madrileny, segons ha avançat eldiario.es.

Membres de la direcció nacional del sindicat policial han trobat a les instal·lacions madrilenyes prop de 200 rellotges encarregats per commemorar l’aniversari i altres regals. Sospiten que els ara destituïts, però, els distribuïen de forma opaca sense declarar les quantitats percebudes. El CEP disposa de quatre dels 16 vocals que conformen el Consell de la Policia Nacional.
El CEP disposa de quatre dels 16 vocals que conformen el Consell de la Policia Nacional.

Foto:El responsable sindical destituït, José Miguel Lorenzana, al costat de Cristina Cifuentes.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
111Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
111Shares