Press "Enter" to skip to content

Duríssim article d’un diari alemany sobre els polítics espanyols: “Dubtosa reputació, lladres i enganyadors”

Puntuació dels lectors

El digital alemany Jungewelt.de ha publicat un duríssim article sobre la classe política espanyola i especialment ha fet referència al partit popular després dels múltiples escàndols dels Màsters de Cifuentes i l’últim de les cremes Olay, presumptament sostretes d’un Supermercat Eroski.

Text íntegre de l’article:

Ex-presidente del día: Cristina Cifuentes

Els polítics gaudeixen d’una reputació dubtosa. Tots són lladres i enganyadors, es diu, i algunes vegades amb raó. Si vius a Espanya, estàs acostumat. Allà pots ser arrossegat a la cort per insultar el Déu i la Verge Maria, com li va passar a l’actor Willy Toledo. Però la corrupció és una ofensa trivial que encara no ha perjudicat cap carrera.

Això és el que va pensar Cristina Cifuentes. Fins fa poc, era presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid, que és la capital d’Espanya. I, per descomptat, la Sra. Cifuentes pertany al Partit Popular (PP), que governa a Espanya aplicant les seves lleis només als altres. Un entramat del PP que es considera un Regne, com la seva millor assegurança de vida, per no ensopegar amb escàndols i afers. No obstant això, un no haurien de fiar-se tant …

És hora de mirar una altra imatge

Durant més d’un mes, hi va haver un enrenou a la “selva” espanyola, ja que va resultar que el seu suposat títol de Màster en la Universitat rei Joan Carles era fals. Dos de cada tres notes van ser canviades de “no enviat” a “notable”. I ni tan sols la seva tesi de mestratge semblen existir. Encara que l’acusació ha iniciat una investigació, Cifuentes estava decidida a continuar sent president. I ella tenia una bona possibilitat de sortir-se amb la seva. Però després es va publicar el dimecres a Ok diari- digital que es va dedicar a “caçar” independentistes i polítics de l’esquerra – un vídeo que mostra com la llavors vicepresidenta del Parlament Regional de Madrid l’any 2011 va ser atrapada en un supermercat pel robatori de dos pots de crema antienvelliment que volia passar de contraban la “bella dama” sense aturar-se a la caixa registradora. Per descomptat, tot va ser només un descuit, assegura avui. Però ella ha perdut la seva feina. Millor decisió hauria estat seguir gastant milions d’euros en els contribuents. Això és el que es fa a Espanya per aconseguir una carrera.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 526
    Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser