Press "Enter" to skip to content

Un diari alemany proposa als fans del Bayern de Munic rebre amb el “groc prohibit” al Real Madrid

PuntuaciĂł dels lectors

Bayern de Munic i Reial Madrid juguen aquest vespre (20.45) el partit d’anada de la segona semifinal de la Lliga de Campions. És un aparellament clĂ ssic, que s’ha produĂŻt desenes de vegades a la història del futbol europeu. Al Reial Madrid no li anaven gaire bĂ©, tradicionalment, les visites a Munic, però les dues Ăşltimes edicions les va tancar amb dues victòries.

El diari Alemany Jungewelt.de ha publicat un article en el qual proposa als seguidors del Bayern de Munic canviar per uns dies els colors del seu equip i substituir-los pel groc catalĂ , tambĂ© fa referència a l’absurd de la decisiĂł del govern espanyol de prohibir el color groc a la final de la copa del rei.

Text Ă­ntegre de l’article

Els colors del FC Bayern Munic sĂłn vermells i blancs. Però podria ser que a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, que tindrĂ  lloc avui a Munic, hi haguĂ©s un altre color. El “comitè de solidaritat amb Catalunya” en alemanya, va fer una crida als fanĂ tics del Bayern dilluns perquè aquesta vegada portin samarretes grogues a l’estadi.
Perquè això podria molestar la “reialesa” de la capital espanyola.

AixĂ­ que ajudem:

Diumenge hi va haver la final de la “Copa del Rei” a Madrid. El FC Barcelona es va imposar 5-0 al Sevilla FC. Hi havia controls especials a l’entrada de l’estadi. Els policies estaven perseguint objectes perillosos: samarretes grogues! En els vĂ­deos que s’han compartit massivament a Internet, es pot veure com els funcionaris van recol·lectar peces grogues. Fins i tot els visitants que vestien una camisa amb el “color prohibit” sota el seu jersei de Barcelona van haver de despullar-se i lliurar-se la roba interior.

El groc Ă©s dolent, perquè amb llaços grocs s’estĂ  demostrant actualment l’existència dels presos polĂ­tics catalans. Nou dels principals representants del moviment independentista estan en presons espanyoles, i al voltant de mitja dotzena mĂ©s han fugit a l’exili. Les cintes grogues a la solapa demanen la fi de la repressiĂł espanyola. Això ha portat a reaccions absurdes per part de les autoritats espanyoles en els Ăşltims mesos. Ja no es permetia que les fonts estiguessin il·luminades amb aquest color, i les travetes grogues als balcons de l’ajuntament van donar lloc a operacions policials. BĂ©, samarretes de fanĂ tics del futbol. Vegem si hi ha prou seguidors del Bayern que volen molestar Madrid. Bayern !!!, pren el control!

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser