Press "Enter" to skip to content

Un diari alemany proposa als fans del Bayern de Munic rebre amb el “groc prohibit” al Real Madrid

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
6210Shares

Bayern de Munic i Reial Madrid juguen aquest vespre (20.45) el partit d’anada de la segona semifinal de la Lliga de Campions. És un aparellament clàssic, que s’ha produït desenes de vegades a la història del futbol europeu. Al Reial Madrid no li anaven gaire bé, tradicionalment, les visites a Munic, però les dues últimes edicions les va tancar amb dues victòries.

El diari Alemany Jungewelt.de ha publicat un article en el qual proposa als seguidors del Bayern de Munic canviar per uns dies els colors del seu equip i substituir-los pel groc català, també fa referència a l’absurd de la decisió del govern espanyol de prohibir el color groc a la final de la copa del rei.

Text íntegre de l’article

Els colors del FC Bayern Munic són vermells i blancs. Però podria ser que a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, que tindrà lloc avui a Munic, hi hagués un altre color. El “comitè de solidaritat amb Catalunya” en alemanya, va fer una crida als fanàtics del Bayern dilluns perquè aquesta vegada portin samarretes grogues a l’estadi.
Perquè això podria molestar la “reialesa” de la capital espanyola.

Així que ajudem:

Diumenge hi va haver la final de la “Copa del Rei” a Madrid. El FC Barcelona es va imposar 5-0 al Sevilla FC. Hi havia controls especials a l’entrada de l’estadi. Els policies estaven perseguint objectes perillosos: samarretes grogues! En els vídeos que s’han compartit massivament a Internet, es pot veure com els funcionaris van recol·lectar peces grogues. Fins i tot els visitants que vestien una camisa amb el “color prohibit” sota el seu jersei de Barcelona van haver de despullar-se i lliurar-se la roba interior.

El groc és dolent, perquè amb llaços grocs s’està demostrant actualment l’existència dels presos polítics catalans. Nou dels principals representants del moviment independentista estan en presons espanyoles, i al voltant de mitja dotzena més han fugit a l’exili. Les cintes grogues a la solapa demanen la fi de la repressió espanyola. Això ha portat a reaccions absurdes per part de les autoritats espanyoles en els últims mesos. Ja no es permetia que les fonts estiguessin il·luminades amb aquest color, i les travetes grogues als balcons de l’ajuntament van donar lloc a operacions policials. Bé, samarretes de fanàtics del futbol. Vegem si hi ha prou seguidors del Bayern que volen molestar Madrid. Bayern !!!, pren el control!

Comentaris
Comparteix
6210Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
6210Shares