Press "Enter" to skip to content

Cifuentes renuncia a la presidència de Madrid i encén Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

Cristina Cifuentes renuncia com a presidenta de la Comunitat de Madrid i diu que ja ho havia previst fer després de la festa del 2 de maig, però que ara ho avançava.

La presidenta ha comparegut arran de la filtració del digital OKDiario que l’acusa de robar dues cremes de bellesa en un supermercat de Vallecas, el 2011. La notícia, que s’ha fet viral a les xarxes aquest dimecres al matí, ha precipitat els esdeveniments. Abans, Cifuentes s’ha reunit d’urgència amb el seu govern a la Comunitat de Madrid.

Cifuentes confirma que és la persona que apareix en el vídeo filtrat per OKDiario i admet que durant l’època en la que van passar els fets ja havia denunciat que l’havien espiada.

“Em vaig emportar per error i de forma involuntària uns productes per valor de 40 euros. A la sortida m’ho van dir i els vaig abonar,”

Cifuentes considera que ha aguantat més de 35 dies de “linxament permanent” que s’ha volgut destruir la seva persona.

“Tota la meva actuació i tota la meva vida s’està posant a judici no només amb l’interès d’acabar amb l’adversari polític sinó de destruir a la persona”

La fins ara presidenta de Madrid, no ha dit res de la falsificació del màster, i ho ha atribuït a la seva lluita contra la corrupció.

“Haver mantingut la tolerància zero contra la corrupció té un preu, i aquest és el preu.”

La presidenta del PP s’ha acomiadat del seu equip i de els ciutadans de la comunitat defensant la feina feta i sense renúncies.

“Me’n vaig amb el cap ben alt. Molt satisfeta. Crec que hem fet un bon treball. Per a mi ha estat un privilegi”

Només ha lamentat que la seva marxa pot afavorir un govern d’esquerres a la Comunitat de Madrid.

“L’alternativa és un govern d’esquerres que indubtablement apujaria els impostos i destruiria moltes coses que s’han fet sinó que faria una gestió negativa pels madrilenys que no és la que els madrienys han votat.”

Al final, Cristina Cifuentes no ha admès preguntes.

A Twitter …..

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares