Press "Enter" to skip to content

Agramunt nega suborns amb prostitutes: “Tant de bo jo pogués fer aquestes coses”

Puntuació dels lectors

L’expresident de l’Assemblea del Consell d’Europa i actual senador del PP, Pedro Agramunt, ha negat aquest dimecres totes les acusacions que ha abocat sobre ell una Comissió Independent de la institució europea que investiga possible corrupció i ha assegurat que l’informe són “219 pàgines de mentides”, com els suborns amb prostitutes que segons recull, hauria rebut: ” Tant de bo jo pogués fer aquestes coses”, ha comentat.
“Això és fals. Jo tinc una edat, em sembla a mi que això és una fantasia. Un podria dir ‘tant de bo jo pogués fer aquestes coses, però un ja no està per això”, per tenir una vida en aquest sentit. És una acusació ridícula i sense proves”.
Agramunt, que diu estar “molt enfadat i molt trist” atribueix l’informe a què les seves posicions en l’Assemblea “no seguien el que era políticament correcte” i s’ha guanyat enemics, entre els quals ha citat en particular a un diputat ucraïnès que va arribar a fer-li “xantatge” dient que tenia fotos seves amb dones. “Li vaig dir, ‘mándamelas y se las enseño a mis amigos”, ha apuntat.
També ha citat a l’Open Society Foundation que presideix el milionari George Soros, com a origen del qual diu, és una “campanya” contra ell i altres membres del Consell d’Europa. Assenyala així mateix a la Secretaria General del Consell d’Europa, que “vol controlar-ho tot” i en particular als tres comissionats que signen l’informe, contra els que ha avançat que prendrà accions legals.
Agramunt sosté que compta amb el suport del seu partit i afirma que si bé no ha parlat amb la secretària general, María Dolores de Cospedal, sí que ho ha fet amb el portaveu del Grup Parlamentari Popular al Senat, José Manuel Barreiro, i no va a dimitir. “No vaig a lliurar l’escó. No he fet absolutament res il·legal i no hi ha retret jurídic a la meva actuació”, ha sentenciat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser