Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Una candidata a senadora de Cs arrenca cartells del CDR amb un neonazi

Puntuació dels lectors

La regidora de la CUP a Tarragona ha denunciat a través de les xarxes socials que Eva Sagardoy, candidata a senadora de Cs i acompanyada d’un membre de la ultradreta, van arrencar cartells que els CDR de la ciutat havien penjat a les portes de l’Ajuntament aquest diumenge. Sagordoy, resident a Tarragona, es va presentar al Senat per Cs a Madrid però no va resultar escollida.
Laia Estrada, també membre del Secretariat Nacional dels anticapitalistes, etziba que la política estava compartint “‘activisme’ tabernià amb un Hammerskin” i li retreu a la formació taronja que després “assegura que no és culpa seva que a les seves manis s’hi colin Ultres… Però si treballen colze a colze!!!”.

Tal com es pot veure en les imatges, durant un moment, l’home mostra un tatuatge relacionat amb els Hammerskin, un grupuscle neonazi dels més perillosos del món.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser