Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Una candidata a senadora de Cs arrenca cartells del CDR amb un neonazi

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
421Shares

La regidora de la CUP a Tarragona ha denunciat a través de les xarxes socials que Eva Sagardoy, candidata a senadora de Cs i acompanyada d’un membre de la ultradreta, van arrencar cartells que els CDR de la ciutat havien penjat a les portes de l’Ajuntament aquest diumenge. Sagordoy, resident a Tarragona, es va presentar al Senat per Cs a Madrid però no va resultar escollida.
Laia Estrada, també membre del Secretariat Nacional dels anticapitalistes, etziba que la política estava compartint “‘activisme’ tabernià amb un Hammerskin” i li retreu a la formació taronja que després “assegura que no és culpa seva que a les seves manis s’hi colin Ultres… Però si treballen colze a colze!!!”.

Tal com es pot veure en les imatges, durant un moment, l’home mostra un tatuatge relacionat amb els Hammerskin, un grupuscle neonazi dels més perillosos del món.

Comentaris
Comparteix
421Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
421Shares