Press "Enter" to skip to content

Cristina Cifuentes felicita Rafa Nadal pel seu “Màsters” 1.000 i encén Twitter

Puntuació dels lectors

La presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes, s’ha posat a tir amb un comentari a Twitter en què felicita Rafa Nadal per el seu onzè títol al Masters 1.000 de Montecarlo i que ha donat lloc al fet que alguns usuaris de la xarxa social li recordessin el seu presumpte màster fals de la Universitat Rei Joan Carles.

Usuaris de la xarxa li recorden la diferència

La presidenta madrilenya potser no va reparar en la coincidència del nom del títol que va guanyar Nadal (Màsters 1000) amb el títol que ella va poder obtenir de forma lícita. Alguns a la xarxa l’hi han criticat.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser