Press "Enter" to skip to content

Carlos Herrera carrega contra els professors denunciats per “humiliar” a fills de guàrdies civils

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
477Shares
Puntuació dels lectors

El periodista de la COPE Carlos Herrera ha atacat amb duresa els nou professors de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) denunciats per la Fiscalia de Delictes d’Odi pels seus comentaris a classe criticant l’actuació policial de l’1-O, malgrat la “humiliació” que sabien que podien causar als alumnes fills d’agents de la Guàrdia Civil.

“El relat de la Fiscalia sorprèn pel fet que alguns creiem que no hi ha tipus així i, especialment, a les aules”, ha iniciat el seu comentari Herrera, que ha matisat que, tot i això, “a Catalunya, en alguns col·legis, hi ha fanàtics absoluts, indecents, indesitjables, capaços de terroritzar un nen per ser fill d’una guàrdia civil”.

D’aquesta manera, el periodista de la COPE ha explicitat que el 2 d’octubre, un dia després del referèndum il·legal a Catalunya, “aquests nou oncles van preguntar a classe qui és fill de guàrdia civil”: “Aquestes criatures aixequen les mans i els professors li van dir si estaven orgullosos dels que havien fet els seus pares, animals, bèsties, gossos rabiosos … “.

“En aquest moment el nen s’encongeix i, llavors, el professor diu ‘anem al pati a protestar i si vosaltres si voleu quedeu-vos a classe tot i que sabeu que qui es quedi està a favor de la violència policial”, ha continuat Herrera seu relat.

Sentència Herrera: “Aquests nens arriben plorant a casa per aquests mestres de l’odi que no poden tornar a fer classe mai més, que visquin del que els pagui el pessebre fantàstic de ANC o Òmnium Cultural, que els fiquin a la menjadora, però no poden tornar a fer classe a nens”.

Segons l’escrit de la Fiscalia, els professors denunciats d’aquest institut de Sant Andreu de la Barca -on la Guàrdia Civil té la seva major “casa cuartel” de Catalunya-, van fer a classe el dia 2 d’octubre comentaris titllant als agents de la Guàrdia Civil d'”animals”, “bèsties que només saben donar pals”, “semblen uns gossos rabiosos”, “salvatges” i fins i tot van demanar als fills dels agents que aixequessin la mà, assenyalant-los així enfront dels seus companys.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
477Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
477Shares