Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Xavier García Albiol, envoltat i increpat a Badalona mentre repartia quatre roses

Comparteix
5Shares

El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha estat increpat aquest dilluns a la tarda a Badalona. García Albiol ha anat a repartir roses a la Fira de Sant Jordi de Badalona i centenars de persones l’han envoltat mentre cridaven “Fora, fora”, “Llibertat presos polítics” i “Els carrers seran sempre nostres”.

Albiol, que va ser alcalde de Badalona entre el 2011 i el 2015, era a la plaça repartint roses quan els manifestants han començat la protesta, que ha omplert la plaça de l’Ajuntament i el carrer Francesc Layret. Entre els crits que han proferit al president del PP català, hi havia els de “Provocador”, “A Badalona ets una vergonya” i “Fora feixistes dels nostres barris”.

Comentaris
Comparteix
5Shares
Segueix-nos!

Comments are closed.