Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Josep Pedrerol carrega contra tot, xiulets a l’himne espanyol, les samarretes grogues, les bufandes …

Puntuació dels lectors

El nou programa de Cristina Pardo a La Sexta la tarda dels diumenges porta per títol Liarla Pardo. I fins ahir a la tarda poc s’havia liat al programa que encara ha de definir què és exactament. Sigui com sigui, el més destacat de l’espai ha estat una monumental bronca que han tingut el periodista esportiu Josep Pedrerol i el col·laborador del programa Jesús Cintora. El motiu, la retirada de les samarretes grogues a la final de la Copa el Rei.

Pedrerol tenia ganes de discutir i no ha dubtat a atiar al seu company de taula poc després de començar la seva intervenció: “Em cansa molt que la notícia siguin els xiulets i les samarretes grogues, que Cintora està entestat parlar d’elles durant les pròximes dues hores . ”

Et sembla lògic treure samarretes i bufandes grogues? “

Cintora ha intentat tirar pilotes fora dient que no només ell parla de la polèmica independentista al que Pedrerol ha continuat dient que “evitem parlar de futbol que és el que molts intenten i acaben aconseguint”. “Va ser un partit de futbol amb gent del Barça que no és independentista. Ens oblidem d’aquesta gent, culers de tot Espanya que no van amb samarretes grogues. El Barça és molt més que això “, ha insistit el periodista català.

Josep Pedrerol i Jesús Cintora, a ‘Liarla-Pardo’ de La Sexta (Atresmedia)
“Em cabreja la gent que vol treure-li els colors del Barça, que són blau i grana”, ha dit Pedrerol. Cristina Pardo, aprofitava per ficar el dit a l’ull a Pedrerol per caldejar encara més l’ambient: “Et sembla lògic treure samarretes i bufandes grogues?”

“Et canvi la pregunta, és lògic anar amb samarretes grogues?”, Ha repreguntat Pedrerol fent que la taula esclatés en un debat a sis veus parlant alhora. “No treien samarretes grogues, eren samarretes grogues amb consignes. No confonguem. Ahir no vas veure El Chiringuito “.

Vídeo: Jotapov

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser