Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El PP de Biscaia expulsa un alt càrrec per tràfic de drogues i pornografia infantil

Comparteix
0Shares

Continuen els problemes per al PP. En aquesta ocasió la polèmica envolta el PP de Biscaia que s’ha vist obligat a expulsar un càrrec del partit per la seva presumpta vinculació amb activitats il·lícites relacionades amb l’oli, i que divendres passat va ser a més detingut per oferir diners a menors a canvi de fotos sexuals.

Parlem de Carles Abajo, vicesecretari d’Agenda Digital del PP bizkaino i al qual, segons indiquen fonts del partit, es va procedir a expulsar després de conèixer la seva implicació en el robatori d’oli i productes gourmet emmagatzemats en una llotja en la qual havia treballat temps enrere.

Aquest divendres, tot just un dia després que es comuniqués internament l’expulsió, aquesta persona va ser detinguda per la Guàrdia Civil acusada de demanar a menors imatges sexuals a canvi de diners, en el marc d’una operació anomenada Kaio 75.

El Ministeri d’Interior informava divendres passat que s’estava duent a terme aquesta operació mitjançant un comunicat en el qual indicava que la Guàrdia Civil detenia a Bilbao a Carlos Abajo.

L’expulsat i el detingut van resultar ser la mateixa persona; Carlos Abajo, vicesecretari d’Agenda digital i el coordinador del partit a la comarca Bizkaina de les Encartaciones. Segons el Ministeri, el detingut havia conegut als menors a Torrevieja (Alacant) l’agost de 2017, temps en què va començar donant-los diners a canvi que li netegessin el cotxe i així guanyar-se la seva confiança.

Va ser la mare d’un dels joves de 15 anys la que va donar la veu d’alarma arran d’una denúncia en què relatava que un adult li havia sol·licitat diverses fotografies sexuals a canvi de diners mitjançant l’aplicació WhatsApp. En el transcurs de l’operació, la Guàrdia Civil també va descobrir altres delictes presumptament comesos pel detingut com el tràfic de drogues, ajudat per una dona.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Comments are closed.