Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Aquest aficionat gallec del Barça emociona a les xarxes amb el seu discurs sobre la llibertat d’expressió

Comparteix
2466Shares

“Soy español y llevo la camiseta amarilla porque no quiero esta democracia para mi país”

El programa La “Sexta Noche” de La Sexta va connectar ahir a la nit amb els exteriors de l’estadi Wanda Metropolità de Madrid després de la final de la Copa del Rei que el Barça va guanyar per golejada al Sevilla (0-5).

El periodista Marc Aracama va entrevistar en directe a Isidor, un aficionat gallec del Barcelona que va explicar com havia aconseguit accedir a l’estadi amb una samarreta groga sota, quan altres aficionats havien vist com la policia se les requisava.

“Em van deixar passar i durant l’himne em vaig quedar amb l’altra [la groga] perquè jo sóc gallec, no estic a favor de la independència, vaig estar 15 anys a Catalunya, m’agrada aquest poble, aquesta gent, i respecte a la llibertat de cada un i les seves idees”, va dir l’aficionat.

Isidoro va explicar que diverses persones que estaven davant d’ell van haver de treure les seves samarretes “simplement perquè posava la paraula llibertat, a la meva no posava res”.

Llavors el periodista va preguntar què li va passar al cap quan va veure aquesta escena. I aquesta va ser la seva resposta:

“Doncs jo la porto perquè jo sóc espanyol i m’agrada un altre concepte de la democràcia que tenim en aquests moments. Per això la porto, perquè no vull aquesta democràcia per al meu país. Vull que cadascú s’expressi cadascun lliurement el que vulgui. Aquests senyors no faltaven a ningú. És més, jo perquè no portava la paraula llibertat, però si posa llibertat, ja que m’haurien de treure del camp, perquè jo sí que no me la treia. Entenc a aquests senyors, que són persones grans. Però jo no me la treuria, perquè que et manin treure la samarreta simplement per posar una de les paraules més boniques que hi ha al planeta Terra, que és llibertat, no ho entenc”.

Comentaris
Comparteix
2466Shares
Segueix-nos!

Comments are closed.