Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]L’ANC regalarà una samarreta groga a tothom a qui la va prendre la policia espanyola

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

L’Assembla Nacional Catalana ha anunciat que regalarà una samarreta groga a tothom a qui la va prendre la policia espanyola anit a la final de la Copa del rei de futbol. Molts seguidors del Barça van queixar-se que els havien requisat samarretes grogues, cartells, xiulets i estelades als dos controls de seguretat per a entrar a l’estadi Wanda Metropolitano, on es jugava el partit.

L’ANC s’ofereix ara a compensar el greuge regalant samarretes noves. Tot allò que demanen és que les persones afectades vagin a la seva seu (al carrer de Marina 315, Barcelona) amb l’entrada del partit i poder acreditar que hi van ser.

Els advocats de Drets vol denunciar-ne els responsables

L’associació Drets ha informat que estudiarà casos concrets en què ahir es van requisar samarretes grogues. En un piulet, l’entitat afirma que ‘cap llei ni codi penal prohibeix colors’, i hi afegeix que requisar samarretes grogues és ‘una vulneració greu de drets fonamentals, i confiscar estelades també’. Per això, estudiarà els casos per ‘denunciar els qui n’han donat les ordres’.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares