Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Hernando diu que el “enemic” a Espanya no és Montoro: “L’adversari són els independentistes, com va ser ETA”

Comparteix
0Shares

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha assenyalat que l'”enemic” a Espanya no és el PP ni és el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, sobre el que han fet, a parer seu, una interpretació “poc precisa” de les seves declaracions. “L’adversari són els independentistes, com l’enemic va ser ETA”, ha dit.
Així ho ha manifestat aquest diumenge Hernando durant la seva intervenció en l’acte de Noves Generacions del PP de Madrid ‘#HablemosenMadrid’, on ha destacat que Montoro “va ser el primer” que va denunciar als independentistes per malversació de fons públics.
En aquest sentit, ha advertit que per als independentistes “no hi haurà impunitat, no hi haurà immunitat i no hi haurà indults” i ha criticat Ciutadans per quedar-se de “braços plegats” en permetre que Roger Torrent va ser president del Parlament tenint “vots suficients” per evitar-ho.
En concret, ha assenyalat que l ‘ “única obsessió” de la formació taronja va ser aconseguir que el PP no tingués un Grup Parlamentari al Parlament. “Un president independentista si es podia tenir, però que el PP tingués un Grup Parlamentari res de res. Això ho ha d’explicar Rivera”, ha dit.
El portaveu del PP al Congrés ha definit a Albert Rivera com el “senyor de les medalles”. “Si hi ha alguna cosa que surt bé a Espanya és gràcies a ell, si no, és culpa del Govern”, ha ironitzat Hernando, que ha afirmat que Ciutadans vol “destruir” el PP i ocupar el seu espai electoral.
“Abans eren socialdemòcrates, després liberals i ara diuen que són de centredreta, com seguim així van acabar a l’extrema dreta per després acabar a l’extrema esquerra coincidint amb Podem”, ha apuntat el popular.
Per a Rafael Hernando, a Espanya hi ha dos tipus de marxisme, el de Podem i el taronja, que, en les seves paraules, és el de “jo tinc els meus principis però si no els agraden, tinc uns altres diferents encara que siguin contraris”. En la seva opinió, els principis de Ciutadans són marxistes “però de Grouxo Marx”.
Sobre la banda terrorista ETA, Hernando ha manifestat que intentar dividir entre víctimes que l’hi han merescut i víctimes que no s’ho han merescut “és repugnant”. “Que ens deixin en pau perquè no ens oblidarem que uns assassinaven i altres defensaven la democràcia i les llibertats”, ha precisat.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Comments are closed.