Press "Enter" to skip to content

Així va explicar TVE els xiulets a l’himne d’Espanya a la Copa del Rei i així va respondre Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
269Shares

TVE va ser testimoni de la victòria del FC Barcelona per 0-5 davant el Sevilla FC a la final de la Copa del Rei, amb la qual els culers obtenen el seu trentè triomf en aquesta competició. No obstant això, més enllà de l’esportiu, aquest xoc definitiu va estar marcat per la xiulada contra l’himne espanyol que es va produir abans que la pilota comencés a rodar pel terreny del Wanda Metropolità. La convulsa relació entre l’executiu central i Catalunya preconitzaven la polèmica durant la tradicional escolta del càntic, i quedava per veure com tractaria la cadena pública, tenint en compte els precedents.

L’himne es va escoltar al complet durant el directe que va emetre La 1 i que va comandar al micròfon Joan Carles Rivero. La reacció contrària de part de la grada blaugrana va ser perfectament audible. Això tot i que en l’àudio que va oferir Televisió Espanyola es va potenciar de forma evident el tema sobre el so ambient de les grades. Els vídeos penjats a xarxes socials com Twitter permeten veure la diferència entre la retransmissió.

Joan Carles Rivero: “Hem escoltat l’himne tal qual”

Més enllà que s’escoltessin els xiulets, no hi va haver cap menció per part de Juan Carlos Rivero. “Hem escoltat l’himne nacional espanyol tal qual”, va dir Rivero després que, segons el protocol, sonés la música nacional espanyola. Una frase criticada pels espectadors per eludir la menció a les bancades contràries dins el públic barcelonista.

També va cridar l’atenció el tall que TVE va fer a publicitat. Aprofitant el patrocini cultural d’aquesta classe d’esdeveniments, La 1 va emetre un espot de Banco Santander tot just acabar la música.

Comentaris
Comparteix
269Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
269Shares