Press "Enter" to skip to content

El vergonyós titular d’un diari espanyol sobre l’entrevista a una TV suïssa de Txell Bonet visitant Cuixart a Soto del Real

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
417Shares

La televisió pública de Suïssa ha emès un reportatge en el qual segueix a la companya de Jordi Cuixart, Txell Bonet, en el viatge de 650 quilòmetres fins a la presó d’Estremera. El periodista que l’entrevista queda visiblement impactat per l’odissea que ha de fer la família per anar a visitar a Cuixart. Les càmeres segueixen a Bonet d’ençà que surt de casa amb el seu fill fins que entra a Soto del Real.

El diari digital “El Español” ha aprofitat l’entrevista de la Televisió Suïssa a Meritxell Bonet, dona de Jordi Cuixart per titular l’article “La dona de Cuixart explota el victimisme visitant la presó amb el seu nadó davant d’una TV suïssa”.
També fa referència al fet que la TV suïssa li “Segueix el Joc” davant del seu objectiu d’explotar el seu victimisme davant de tot el món per així poder internacionalitzar el procés català, que segons el digital espanyol és el principal objectiu de l’independentisme.
Afegeixen que l’extens reportatge d’aquesta cadena segueix a Benet en el seu periple per visitar el seu marit, l’expresident d’Òmnium, a la presó de Soto del Real. Un viatge en el qual en tot moment va acompanyada del seu nadó, que apareix en gairebé tots els plans explica “El Español”.

Comentaris
Comparteix
417Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
417Shares