Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]El jutge Llarena es planteja enfrontar a Montoro i la Guàrdia Civil a un “careo”

Puntuació dels lectors

El jutge del Tribunal Suprem que està instruint la causa del ‘Procés’, Pablo Llarena, va reclamar aquesta setmana al ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, que l’informi sobre les seves declaracions al diari El Mundo en què va assegurar que no es va gastar ni un euro públic en l’1-O. I va demanar que aquesta declaració fos “com més aviat possible”.

El mateix jutge es planteja ara un acarament entre el ministre Montoro i el cap de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil encarregat de la investigació.

Segons informa Cadena Ser des de fonts jurídiques, Llarena esperarà a rebre les explicacions del titular d’Hisenda i, si les seves informacions segueixen contradient a la feina de la policia, el jutge acordarà un cara a cara en presència dels advocats de cada part per aclarir les acusacions de Montoro i reafirmar la investigació que fins al moment ha analitzat el delicte de malversació públic des de l’exgovern que va dirigir Carles Puigdemont entorn de la celebració del referèndum de l’1-O.

Des que es van publicar les paraules del ministre, el malestar va ser manifest al tribunal que jutja el Procés. Llarena ha apuntat que les paraules de Montoro sobre el nul cost del referèndum català de l’1-O contradiuen les proves que consten en la causa.

A través d’una providència dictada aquest dimarts, el magistrat ha reclamat aquestes proves al ministre d’Hisenda després que diversos dels processats a la presó s’hagin agafat a les declaracions del polític per a la seva defensa.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser