Press "Enter" to skip to content

Sánchez: “El únic objectiu de Puigdemont és desestabilitzar Catalunya i Espanya”

Puntuació dels lectors

Sánchez no vol perdre protagonisme en el conflicte català, “Sempre he cregut, des del principi, des del passat 21 de desembre, que Puigdemont tenia un full de ruta clara”, ha assegurat aquest matí el líder del PSOE, en una entrevista a Telecinco. I aquest gran objectiu de l’expresident de la Generalitat, segons ha afirmat Sánchez, “és desestabilitzar la política catalana, continuar aprofundint en la gira social que existeix ara mateix entre catalans, i des de llavors desestabilitzar la política espanyola”.

En conseqüència, ha lamentat el líder del PSOE, “avui estem més a prop de la repetició electoral”. Tot i no tant per Puigdemont, “que era clar quina era el seu full de ruta”, segons ha advertit, sinó “com a conseqüència d’ERC i el PDECat, que el que han de fer és no posar-se davant els interessos personals de Puigdemont i posar els interessos de les persones, dels milions de persones a Catalunya que necessiten un govern”.
Sánchez ha assumit que “és parlar un poc en el desert”, però ha tornat a reclamar que ERC i el PDECat “fan una reflexió conjunta de quina manera es pot emancipar i independitzar-se de Puigdemont, passar aquesta pàgina i tractar de configurar un govern pel cent per cent dels catalans i que torna a Catalunya a una legalitat que és més necessària que mai”.

Sánchez, per altra banda, ha assegurat que rebuig “absolutament” les declaracions d’ahir del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en les quals va coincidir que hi haurà poc menys que convidat a l’afició a xiular a Felipe VI, ja que reivindicar la independència de Catalunya a la final de la Copa del Rei. “És reprovable i criticable”, ha dit el líder del PSOE, que ha lamentat que es tracta de “polititzar l’esport”. “Blaugranes està a tota Espanya, no només a Catalunya”, ha assegurat. I ha subratllat que “una de les millors formes de respondre” als xiulets anunciats és que “altres blaugranes aficionats del rest d’Espanya portin globus vermells”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser