Press "Enter" to skip to content

Albiol intenta fer conya de la roda de premsa de Torrent a Ginebra i surt escaldat a Twitter

Albiol intenta fer conya de la roda de premsa de Torrent a Ginebra i surt escaldat a Twitter
3.6 (71.52%) 33 vots

El president del Parlament, Roger Torrent, és a Ginebra per denunciar personalment davant l’Alt Comissionat pels Drets Humans de l’ONU la vulneració dels drets fonamentals dels diputats de la cambra catalana. L’objectiu, segons ha explicat Torrent a la roda de premsa després de reunir-se amb l’Alt Comissariat, “defensar els drets civils i participatius a Catalunya, on sistemàticament s’estant impedint”:

“Traslladar la preocupació per la situació a Catalunya, traslladar aquesta preocupació per la vulneració dels drets i llibertats fonamentals, per demanar la implicació internacional a la defensa d’aquests drets i buscar la complicitat d’aquestes organitzacions i entitats amb la voluntat de generar un marc que permeti la resolució política del conflicte polític.”

Torrent ha assegurat que “això s’entén” i ha valorat positivament la trobada amb la directora delegada de l’Alt Comissionat i amb altres entitats en defensa dels drets humans:

“Això s’entén. Això es comparteix. Això genera un consens molt fonamental. En totes les reunions en sortim molt satisfets, positivament satisfets perquè hi hagut una gran recepció als nostres plantejaments. S’ha entès perfectament quina és la nostra posició i sobretot hi ha hagut un consens bàsic en la necessitat de trobar una resolució política a un conflicte polític.”

El president de la cambra catalana ha explicat que amb aquestes organitzacions internacionals comparteixen “la preocupació per defensar la democràcia i per resoldre políticament la situació a Catalunya, més enllà de les opcions polítiques”.

“Hem insistit i compartim la visió que no és una qüestió d’independència sí o no. No és una qüestió d’objectius concrets polítics; d’objectius partidistes concrets, sinó que és una qüestió de democràcia.”

Roda de Premsa

Per la seva banda, Xavier García Albiol ha tornat a carregar contra l’independentisme fent referència a la roda de premsa del president del Parlament català Roger Torrent, en la qual hi havien 4 micròfons durant les declaracions de Torrent, els internautes li van recordar el que significa el número 4 a la “vida de Albiol” entre altres respostes.

Diari Català Digital Premsa catalana

Últimes notícies de Catalunya i el món, societat, política, economia i articles d’opinió

Comentaris
COMPARTEIX !

Comments are closed.

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser