Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Un activista insulta Ana Rosa en directe: “la major feixista d’aquest país”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1102Shares

Moments tensos aquest matí en el Programa d’Ana Rosa. Miquel Valls, un dels seus reporters, es trobava entrevistant en directe a un dels acampats a Plaça Catalunya perquè tenen de termini fins al pròxim 23 d’abril per desallotjar l’espai. Tot d’una, irromp davant les càmeres un conegut activista romanès cridant: “Ana Rosa és una manipuladora i la major feixista d’aquest país”.

Davant els insults que li proferien, l’estrella de Telecinco va escoltar el seu testimoni al·ludint a la “llibertat d’expressió”. Lagarder Danciu, que és així com es diu el ‘sense sostre’, es va despatxar assenyalant a la madrilenya com una “ricachona” i a Telecinco com “manipuladors”.
“Qui ha privatitzat els serveis socials és el PP i ara vénen aquí per atacar Ada Colau. Això és el que feu des de Ana Rosa. Com heu fet amb l’independentisme perquè feu un “periodismo basura” i Ana Rosa és feixista”, cridava Lagarder al micròfon de Telecinco mentre un altre company activista, Miki, intentava calmar-lo.

“Ana Rosa no ha parlat de la re municipalització. Com pot entendre als sense sostre aquesta ricachona? És una ricachona “, continuava l’activista romanès. Llavors, la presentadora interrompia i deia: “Perdona Miquel, ja. Una cosa és la llibertat d’expressió i una altra cosa és escoltar bajanades”.

Comentaris
Comparteix
1102Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1102Shares