Press "Enter" to skip to content

La picabaralla a Twitter entre Enric Millo i Xavier Sala i Martin: Majordoms, supremacistes i jaquetes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
265Shares

El catedràtic d’economia Xavier Sala i Martín ha estat un dels protagonistes a twitter de la polèmica del dia, en una declaració a Catalunya Ràdio, el ministre millo ha dit: “Hores Abans que @KRLS convoqués el referèndum li vaig dir que hi havia una Solució i vaig comprovar que a l’Altre COSTAT de la taula l’Objectiu era la col·lisió. Si arribàvem a un acordar s’acabava el Procés. Em va dir que no tenia més remei “, i la resposta de l’economista no s’han fet esperar.

Comentaris
Comparteix
265Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
265Shares