Press "Enter" to skip to content

El zasca a Rafael Hernando per fer una comparació entre Cristina Cifuentes amb Rita Barberá

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

“Els mateixos que van assetjar i van linxar a Rita fins al final dels seus dies, i alguns fins i tot després, són els que ara linxen Cristina”. Així s’ha pronunciat el portaveu del PP al Congrés dels Diputats en el seu compte de Twitter sobre les critiques a Cristina Cifuentes pel cas del seu màster aconseguit entre irregularitats al qual ara ha renunciat. Després ha continuat: “El procediment és el mateix i l’assetjament similar. Ja n’hi ha prou! Així no es parla dels escàndols dels ERES, o el finançament il·legal d’alguns “. Tot això a les poques hores d’evitar posar la mà al foc per la presidenta madrilenya.

Hernando ja ha estat polèmica en altres ocasions per les seves paraules sobre la mort, per malaltia hepàtica, de Rita Barberá. En el seu moment va criticar els periodistes, als quals va cridar “hienes”, per “lincharla vilmente”. A les xarxes molts usuaris també van criticar el “cinisme nivell Déu” del PP per un tuit en què un any després en que van recordar que quan va morir era al Grup Mixt.

El tuit de Hernando, aquest cop sense foto seva inclosa, ha generat un important debat a les xarxes socials. El tuitero Joan Carles Mohr li ha respost amb un vídeo amb les seves pròpies declaracions quan assegurava en el seu moment que calia “prendre decisions serioses i greus” amb l’exalcaldessa valenciana i responia quan li preguntaven per ella amb un: “Ja no està en el meu partit”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares