Press "Enter" to skip to content

Un ajuntament del PP de 12000 habitants, es gasta 8124 € en una bandera espanyola defectuosa i 46000 € en dues webs

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
570Shares
Puntuació dels lectors

Molts ajuntaments d’Espanya, sobretot de les dues Castelles, van iniciar una esbojarrada carrera per tenir la bandera més llarga d’Espanya i per demostrar a Catalunya que la mida sí que importa. Es van gastar ingents quantitats de diners en pals cada vegada més alts, buscant la benedicció del cel , van confeccionar desproporcionades teles rojigualdas que eclipsessin el sol del capvespre, i tot això instal·lat en rotondes barroques i altisonants, de vegades sobrecarregades d’ornamentació cara i prescindible, amb el sol finalitat de buscar impressionar al veí, al vianant que s’aventurava a entrar a la localitat per l’accés viari més important del poble. Allà hi havia a la vista d’autòctons i forans l’ensenya nacional per vanaglòria del nacionalisme, o millor dit espanyolisme, més ranci i passat de moda, que diria el Sr. Rajoy.

La mida sí que importa … En euros

Les empreses fabricants de banderes van fer l’agost venent el símbol de l’unionisme en plena crisi separatista catalana, però sobretot van ser els xinesos els que es van folrar amb la resposta de cert sector ciutadà davant el desafiament secessionista. I aquí es trobaven els ajuntaments espanyolistes per rivalitzar entre ells, com el de Ciudad de Socuéllamos, governat pel bipartit PP-UPyD, que res més accedir al govern municipal, després de la moció de censura presentada per desbancar els socialistes, no es van conformar en tenir l’obligada bandera onejant de la balconada de les cases consistorials i es van sumar a la cursa de veure qui tenia la bandera més llarga, sense importar-los ni el preu ni la inversió per a la seva instal·lació, com així ha denunciat el PSOE en nota de premsa.

8.124 euros en la bandera espanyola

El cas és que el Partit Popular de Socuéllamos s’ha gastat perquè la bandera onegi al seu lliure albir en una rotonda de la localitat ni més ni menys de 8.124 euros. La despesa desglossada, sempre segons els comptes del PSOE, queda de la següent manera: la bandera i el pal han suposat un desembolc de 4.808 euros, als quals cal sumar els 1.952 del formigó utilitzat per al seu ancoratge, 520 euros de l’engraellat de la base, altres 602 que ha costat l’excavació, a més dels 242 euros de el Chinarro utilitzat per al farciment. Una despesa total de 8.124 euros. Xifra aconseguida “després de diversos mesos demanant a l’equip de Govern del PP i UPyD el cost de la col·locació d’una bandera d’Espanya a la rotonda de la carretera de Tomelloso”, afegeix el comunicat, “per fi el Grup Municipal Socialista ha pogut conèixer la despesa total de la compra i instal·lació de la mateixa”.

La bandera es va esquinçar en poques setmanes

Però aquí no queda l’esperpent espanyolista. No, encara hi ha més. Resulta que després de gastar-se aquesta desproporcionada i inútil quantitat en un poble de 12.000 habitants, amb més de mil aturats i una taxa d’atur (20,3%), quatre punts per sobre de la mitjana nacional, el PSOE adverteix a tots aquells veïns i veïnes “que es pregunten per què està només el màstil sense l’esmentada bandera, indicar-los que ha hagut de ser retornada perquè es va esquinçar al cap de poques setmanes de la seva instal·lació”. I no és broma.

46.000 euros en dues webs

Com tampoc és broma en opinió dels socialistes el sobrecost i la incoherència política del Partit Popular a l’Ajuntament de Socuéllamos, ja que en menys de quatre anys s’ha contractat la realització de dues pàgines webs municipals diferents, amb una despesa superior als 46.000 euros. “Només 8 mesos després (el PSOE només va governar 8 mesos), l’anterior equip de govern del Partit Popular decideix trencar amb el manteniment que havia de realitzar l’empresa, i ara l’actual equip decideix eliminar la web que ja ens va costar als veïns i veïnes de Socuéllamos gairebé 38.000 € per encarregar un nou portal que costarà més de 8.000″, afegeixen,” és a dir, en total als veïns i veïnes de Socuéllamos ens costaran més de 46.000 euros dues webs municipals, una despesa excessiva i elevat del qual la regidora d’UPyD i sòcia de Govern del PP, Mar Delgado, és còmplice d’aquest malbaratament”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
570Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
570Shares