Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Polèmic missatge de Cospedal a l’independentisme: “Quan se sobreposen a la llei acaba la democràcia i comencen les dictadures”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha criticat els independentistes catalans i ha defensat que l ‘ “única democràcia possible” és la que es fonamenta en la igualtat de tots davant la llei. “Quan hi ha alguns que volen sobreposar-se a la Llei acaba la democràcia i comencen les dictadures “, ha assenyalat.

En aquest sentit, ha subratllat que el PP és un partit que defensa la democràcia, la llibertat d’expressió i la pluralitat. “Tots hem de ser iguals davant la Llei, siguem els que siguem tenim el compromís i el deure de complir-la i defensar-la”, ha dit la popular.

Vídeo: Europapress

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
0Shares