Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Pablo Casado, el 2009: “Nixon va haver de dimitir per mentir i aquí no passa res”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

Era 2009 i Pablo Casado era contundent. En un acte del PP de Madrid -va ser diputat de l’Assemblea regional fins a aquest any- explicava que havia estat feia poc als Estats Units i li encantava veure “que aquí la mentida no es tolera”. “Però si Nixon no va haver de dimitir per espiar, va dimitir per mentir. I a Clinton gairebé li passa el mateix, no pel que va fer sinó també per mentir a la població. Però aquí no passa res. No passa res”, insistia.

Es pot veure en un vídeo que ha recuperat el periodista Miquel Ramos a Twitter. L’extracte es fa viral -porta 6000 retuits en el moment de publicar aquest article- enmig de dos terratrèmols mediàtics, relacionats entre si. D’una banda, l’escàndol al voltant dels mateixos estudis de l’ara vicesecretari de comunicació del PP, en haver-se conegut que va aprovar tots els seus “postgraus” amb prou feines 40 dies de classes i sense exàmens o que el seu pas per Harvard, del qual presumeix, va consistir en un curs impartit a Aravaca; de l’altra, la polèmica al voltant de les mentides sobre el màster de Cristina Cifuentes, a qui ahir Rajoy va donar suport públicament davant les peticions de dimissió.

Ramos ha difós un altre clip del mateix dia i el mateix acte, en el qual es pot veure a Esperanza Aguirre, Francisco Granados -avui condemnat per Púnica- i Mariano Rajoy en primera línia de públic, i Ignacio González -implicado en la trama Lezo- en segona, escoltant i aplaudint Casado. Ara, l’actualitat també diputat de les Corts, defensava les polítiques en educació de la seva formació: “Sí, amics, nosaltres apostem per una educació de qualitat. A la que primi l’esforç, i no la mediocritat”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
0Shares