Press "Enter" to skip to content

El PP demana explicacions a Albert Rivera per frenar la investigació contra Miguel Gutiérrez per falsejar el seu currículum

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
148Shares
Puntuació dels lectors

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha exigit explicacions al president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, després de conèixer-se que la seva formació va frenar una investigació interna contra el secretari general del Grup Parlamentari de Cs, Miguel Gutiérrez, per falsejar presumptament el seu currículum. “No pot passar ni un dia més sense que Albert Rivera doni explicacions. N’hi ha prou de dobles vares de mesurar”, ha escrit el diputat popular al seu compte de Twitter.
Segons ha avançat aquest matí Okdiario, la formació taronja va frenar el 2015 una investigació interna contra Gutiérrez, després de la denúncia rebuda per un militant del partit. Segons el denunciant, Gutiérrez ostentava en el seu currículum que tenia un doctorant en enginyeria quan en realitat és enginyer tècnic –la titulació de doctor enginyer és superior i permet un major accés a projectes–.

En la denúncia, s’acusa Gutiérrez d’utilitzar aquest títol “de manera fraudulenta des de fa aproximadament una dècada” i també que aquest figurava en el seu perfil de Linkedin. “També va utilitzar fraudulentament la titulació d’enginyer superior fins fa poc a la seva pàgina de Linkedin. Aquestes titulacions van començar a ‘encongir’ una vegada que comença a ser candidat de Ciutadans”, es llegeix en aquesta denúncia de 2015.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
148Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
148Shares