Press "Enter" to skip to content

El PP de Madrid fracassa a Twitter amb una campanya per intentar tapar l’escàndol del màster de Cifuentes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
134Shares
Puntuació dels lectors

El Partit Popular de Madrid ha llançat a través de les xarxes socials una campanya sota el hashtag #MeQuedoConCifuentes per intentar tapar l’escàndol del màster fraudulent de la presidenta regional, Cristina Cifuentes.

La xarxa social Twitter compta amb aquesta etiqueta com la més comentada negativament a hores d’ara, sent ‘trending topic’ a la llista de hashtag més populars a Espanya. El tret de sortida de la campanya l’ha posat en marxa el compte del PP de la Comunitat de Madrid després del suport de Mariano Rajoy.

Molts dels missatges s’estan difonent des del compte del PP de Madrid, del PP de l’Assemblea de Madrid, així com d’altres comptes del partit d’altres localitats madrilenyes en un suport dels populars cap a la presidenta madrilenya en aquests moments de crisi en els que planeja una moció de censura proposada pel PSOE, que fins al moment compta amb el suport de Podem.

Des del compte de @cifupresidenta, que la maneja el seu equip, s’ha assenyalat en una piulada sota l’esmentada menció que Rajoy ha tallat les filtracions. “@marianorajoy talla d’arrel les filtracions i dóna suport a @ccifuentes davant el linxament. #MeQuedoConCifuentes”, recull el tuit, al qual li acompanya una notícia que mostra una foto de Cifuentes al costat del president del Govern.

El Partit Popular pretén així reforçar la imatge Cristina Cifuentes, després de la polèmica sobre el seu màster, a la qual s’acusa de falsificació de notes i altres irregularitats en un Màster en Dret Públic de l’Estat Autonòmic de la Universitat Rei Joan Carles. Fins ara la presidenta s’ha negat a dimitir i el president del Govern li permet seguir en el seu càrrec i ha insistit que ella ja ha donat “explicacions”.

Els usuaris han aprofitat la campanya a Twitter per criticar Cifuentes:

Comparteix

Comentaris
Comparteix
134Shares

Comments are closed.

Ofertas Depilación Láser
134Shares