Press "Enter" to skip to content

[MásterGate] Dimiteix un diputat gallec de Podem-En Marea per haver falsejat el currículum

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
85Shares
Puntuació dels lectors

El secretari d’organització de Podem a Galícia i diputat d’En Marea Juan Merlo ha anunciat aquest divendres que dimiteix dels seus càrrecs.

Segons ha dit al mateix Parlament gallec, Merlo sent “vergonya” perquè al seu currículum oficial hi apareixia “per error” un títol d’enginyer que no té:

“Us vull traslladar als mitjans la decisió ferma que acabo de prendre d’acord amb els principis que promulguem i defensem. Presentaré la dimissió amb caràcter immediat com a membre del meu partit i també com a representant públic.”

La dimissió arriba després que el diari “ABC” hagi publicat aquest mateix divendres que tant a la pàgina web del Parlament gallec com a la Podem Galícia Merlo constés com a llicenciat en Enginyeria Industrial, una carrera que va cursar però que no va acabar.

Un cop divulgada la informació, la primera reacció de Merlo ha estat la de no dimitir, perquè ha assegurat i repetit que només era un error, però finalment ho ha acabat fent.

El diputat d’En Marea ha dit que ha canviat d’opinió per coherènciai ha aprofitat per marcar diferències amb els casos de Cristina Cifuentes i Pablo Casado:

“No he comès cap delicte, no he pagat a ningú ni a cap institució pública perquè em canviessin notes i em donessin un màster. No vaig presumir de tenir una titulació per la Universitat Harvard com Pablo Casado, encara que el seu màster fos de quatre dies. Igual que critico aquestes coses, he de ser coherent i prendre aquest tipus de decisió.”

Abans de la dimissió havia argumentat que l'”error” havia estat “simplement una deixadesa”, el resultat de traslladar “un relat inexacte i laxe”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
85Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
85Shares