Press "Enter" to skip to content

La URJC suspèn de les seves funcions al responsable del màster i obre la porta a deixar sense títol a Cifuentes

Puntuació dels lectors

El rector de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid (URJC), Javier Ramos, ha decidit suspendre de les seves funcions, com a mesura cautelar, a Enrique Álvarez Conde, director de l’Institut de Dret Públic, adscrit a la Universitat, i obre la porta a treure el títol del seu màster a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en el cas que una sentència ferma reconegui “irregularitats”.

Així ho ha anunciat el rector en el Consell de Govern de la Universitat que s’ha celebrat aquest mateix matí, on també s’ha avançat l’inici d’auditories de totes les activitats relacionades amb els instituts i centres propis de la Universitat.

L’objectiu d’aquesta mesura és verificar que tots els processos relacionats amb la gestió acadèmica i econòmica es duen a terme complint la legalitat vigent i l’ètica professional.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 97
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser