Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: “Torrent utilitza el Parlament com un gabinet d’advocats de Puigdemont i Sànchez”

Puntuació dels lectors

“Li demanem a Roger Torrent que deixi de fer de portaveu d’ERC i d’utilitzar el Parlament com si fos el gabinet d’advocats de Puigdemont i els seus”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que la Mesa de la Cambra catalana hagi acordat, amb el suport dels partits independentistes, interposar una “querella contra el jutge Pablo Llarena per pressionar “i fer-ho, a més,” amb recursos de tots els catalans” ha dit.

En una roda de premsa al Parlament, Arrimadas ha anunciat que des del seu partit es demanarà a la Taula reconsiderar si va a “utilitzar recursos públics per fer una querella contra un jutge per dir-li el que ha de fer”. Si finalment les forces separatistes la portessin a terme, ha advertit que des de Ciutadans es farà tot el necessari perquè “els catalans sàpiguen quins recursos s’estan utilitzant per fer de defensors de Puigdemont i Sànchez”.

Per Arrimadas, aquesta proposta “tan greu” forma part de l’estratègia de voler “tapar el fracàs de la gestió de Torrent per no ser capaç de presentar un candidat sense causes judicials”. I ha comparat l’actual president amb la seva predecessora, Carme Forcadell: “Forcadell estava fent de presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Torrent segueix fent de portaveu d’ERC”.

Per això, li ha demanat que deixi de fer “escenificacions” i de “dividir el Parlament” i proposi un candidat que “sàpiga que pot ser president”. I ha conclòs que “la millor sortida” per posar fi a aquesta situació és que els partits independentistes siguin realistes i reconeguin el seu fracàs, que no poden allargar més aquest Procés.

Cal recordar que el Parlament disposa d’un servei jurídic, de manera que el cost de presentar una querella és zero, perquè els lletrats de la cambra cobren un sou mensual per fer la seva feina, i no pas per cada servei que presten.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 1.1K
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser