Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: Els independentistes no volen que acabi el 155 perquè és el seu “modus vivendi”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
2236Shares
Puntuació dels lectors

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit aquest divendres que repetir les eleccions “no és la solució a Catalunya”, després que la portaveu de JxCat al Parlament, Elsa Artadi, s’obrís a aquesta possibilitat dijous.
Arrimadas ha expressat que amb la situació actual pot “passar qualsevol cosa”, encara que ha subratllat que repetir els comicis no és la solució. Per a ella, els independentistes “no volen que acabi el 155 perquè l’han convertit en un modus vivendi”, com considera que demostra que el president del Parlament, Roger Torrent, no hagi proposat un candidat a la Presidència capaç de ser investit.
“No accepten la realitat”, i ha criticat que Torrent plantegi que la Taula es querelli contra el jutge del TS Pablo Llarena per presumpta prevaricació en no seguir les recomanacions de la Comissió de Drets Humans de l’ONU i en prohibir que el candidat Jordi Sànchez (JxCat) fora a la investidura que estava prevista per a aquest divendres.
De fet, ha acusat el president de la Cambra de posar diners públics de tots els catalans “al servei de Sànchez per querellar-se contra el jutge Llarena” a través del Parlament.

MADRID “EN PERILL”

Sobre el cas de la legitimitat del màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes (PP), la també portaveu de Cs ha criticat que els populars no estiguin forçant la seva dimissió.

“El PP vol posar en perill la Comunitat de Madrid”, ha dit, i ha defensat els tempos del seu partit, perquè primer han demanat explicacions i després una comissió d’investigació. “Davant la negativa del PP a voler saber la veritat, hem demanat la seva dimissió i que posin a un president interí. Només queda un any per a les eleccions”, i ha avisat que el seu partit sortirà a guanyar-les.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
2236Shares

2 Comments

  1. Anònim Anònim 14 d'Abril de 2018

    No crec que l’Arrimaderas tingui molt recorregut a Catalunya, els crits i la manera de fer d’aquesta dona no ens va!!!

  2. Lluis Lluis 13 d'Abril de 2018

    A mi el 155 me la trae floja. Ahora bien, cual es tu propuesta, quieres ser Presidenta? Si o no? Porque hasta el día de hoy, solo ladrar,verborrear y nada aportar……cambia el rollo!!!!!

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
2236Shares