Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]”Vete a la mierda coño!”: Un espanyol defensa Rajoy d’una incòmoda pregunta d’un periodista argentí

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
185Shares
Puntuació dels lectors

Aquest dimecres Mariano Rajoy ha participat en un homenatge a les víctimes de la dictadura argentina a Buenos Aires. El president del Govern dedicava unes paraules als desapareguts sota la seva més sentida “admiració” i tot el seu “reconeixement” mentre s’oblida dels que van patir la mateixa persecució però durant el franquisme a Espanya.
En l’homenatge, un periodista es va atrevir a preguntar a Rajoy sobre el que anava a fer amb les víctimes del franquisme. La qüestió va quedar resposta amb el silenci sepulcral del president que va decidir ignorar la pregunta. En aquest mateix moment, una persona que portava una bandera espanyola amb una inscripció en defensa de la unitat d’Espanya va increpar a l’informador: “Vete a la mierda coño!!!Y con los comunistas qué?”.

A més, el “recuerdo y homenaje” de Rajoy als argentins -que així ho ha publicat en Twitter- no ha passat desapercebut per als seus seguidors. El cap de Govern ha estat recriminat per acudir a aquest acte i per les seves paraules sobre les víctimes argentines. Després de dedicar 0 euros a la memòria històrica en els pressupostos generals dels últims anys de govern del PP, Rajoy no ha pogut evitar que li ploguin les crítiques.

Els tuiters han retret al cap de l’Executiu seu nou esquiu cap a la dictadura de Franco. Sense anar més lluny, el passat mes de desembre, el president del Govern va evitar cridar pel seu nom a la dictadura de Franco i, en el seu lloc, va pronunciar les paraules: “règim no democràtic”. Aquell moment va deixar tan bocabadats els espanyols com que ara defensi “a tots els que van donar la seva vida per la llibertat i els drets de tots” a Argentina.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
185Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
185Shares