Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Un camió sense frens causa set ferits al carrer d’Aragó

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

Un camió desfrenat ha atropellat a sis persones al carrer Aragó de Barcelona aquest dijous. Els fets han tingut lloc cap a un quart de sis de la tarda, entre els carrers Villarroel i Urgell, i tots els ferits han patit ferides lleus, segons han informat fonts de l’Ajuntament de Barcelona a La Vanguardia. El total de ferits són set perquè el conductor de vehicle també ha patit alguna ferida. Un altre dels ferits és un motorista i les cinc persones restants són vianants.

D’aquestes set persones ferides, cinc han estat traslladades a diferents hospitals i dos han rebut l’alta al mateix lloc dels fets.

Per causes que no han transcendit, el vehicle s’ha desplaçat i ha acabat emportant-se per davant a sis persones per després estavellar-se contra un arbre. Des de l’Ajuntament han informat a aquesta redacció que la Guàrdia Urbana creu que “l’atropellament no ha estat intencionat”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares