Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil entra a les oficines de l’Diplocat a Barcelona

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
397Shares
Puntuació dels lectors

Agents de la Guàrdia Civil han entrat a les oficines del Diplocat (el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya), a l’avinguda Diagonal de Barcelona, per fer-hi registres per ordre del jutjat número 13 de Barcelona. Els agents estan registrant dos despatxos d’aquesta seu.

L’operació arriba la vigília del tancament d’aquestes oficines per ordre del govern espanyol, en aplicació del 155. Tots els treballadors es troben en un procés d’ERO per aquest mateix motiu.

El Diplocat ha portat els últims anys el pes de la diplomàcia catalana conjuntament amb la conselleria d’Exteriors.

El 27 d’octubre, el govern espanyol va anunciar, entre altres mesures preses en virtut de l’aplicació de l’article 155, la supressió del Diplocat. Es van tancar totes les oficines de la Generalitat a l’estranger, excepte la de Brussel·les, i tots els delegats del govern a l’estranger i Madrid van quedar cessats. El 31 d’octubre, La Moncloa també va comunicar al secretari general de l’organisme, Albert Royo, la seva destitució.

Foto Arxiu

Comparteix

Comentaris
Comparteix
397Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
397Shares