Press "Enter" to skip to content

El “xollo” de la Universitat Rei Joan Carles: Màster amb “descompte del 50% per afiliats de VOX”

Puntuació dels lectors

“Descompte del 50% per a afiliats de VOX en el Màster en Governança, Màrqueting Polític i Comunicació Estratègica de la URJC”. Així informava al seu web el partit ultradretà VOX de “l’acord assolit” amb el “Institut de Dret Públic de la Universitat Rei Joan Carles i l’Escola de Lideratge Vonselma Education”. L’entrada es va publicar al web de VOX el setembre de 2015 i segueix en línia.

L’Institut de Dret Públic és també el responsable del màster que té pendent d’un fil el futur polític de Cristina Cifuentes, les actes van ser falsificades segons han reconegut diversos professors.

Segons El Confidencial, aquest institut, controlat pel tutor de Cifuentes “ingressa milers d’euros opacs a través d’acadèmies privades externes que fan servir la seva marca per caçar alumnes”. Aquest diari assegura que es feien ofertes del tipus: “Un màster 1.000 euros, dos 1.800”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser