Press "Enter" to skip to content

El President del PP de Lleó: “D’acord, Cifuentes no té el màster, quin és el problema?”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

Molts són ja els que dins del Partit Popular no confien en Cristina Cifuentes després de les revelacions que apunten que no va realitzar el seu màster, però hi ha altres dins del partit que segueixen defensant-la i no entenen per què hauria de dimitir per aquest escàndol.

Un dels que més clar ho diu és el president del PP de Lleó, Juan Martínez Majo, per al qual el cas Cifuentes “s’ha extralimitat” i li resta importància, ja que no afecta la seva tasca com a presidenta de la Comunitat de Madrid.

“Em sembla que l’important és la gestió i per això entenc que ens estem extralimitant. La política ha canviat la vara de mesurar. D’acord, no té màster, Quin és el problema?”, Pregunta Martínez Majo.

Lluny de considerar que el cas Cifuentes perjudica la qualitat democràtica, a la visió de la classe política o de plantejar-se si la presidenta madrilenya ha mentit en les seves explicacions, el president del PP de Lleó posa el focus en la Universitat Rei Joan Carles assegurant que quan un rep un títol “entenc que la firma que apareix aquí és autèntica”.

Assenyalant fins i tot al PSOE

Però el president del PP a Lleó no s’ha quedat aquí i ha fet servir el ‘i tu més’ posant el focus sobre el PSOE. Martínez Majo afirma que “ens recordem que cal un màster i no de l’estafa més gran que ha existit a Espanya. Aquí sí que hi ha hagut una deixadesa de funcions”, en referència al cas dels ERO i els expresidents d’Andalusia Chaves i Griñán.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Guilladera Guilladera 14 d'Abril de 2018

    CAP. Bé, només un, qui pot creure, confiar… en una mentidera? Si menteix per una cosa “banal”, què es pot esperar per d’altra no tant… diners, favors, manipulacions ideològiques, interessos personals, de partit… RES, no se’n pot esperar RES.

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares