Press "Enter" to skip to content

Un diputat del BNG estripa una fotografia del rei Felipe al Parlament

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
635Shares
Puntuaci贸 dels lectors

El diputat del BNG Lu铆s Bar脿 ha trencat un retrat del rei Felip VI aquest dimecres al ple del Parlament durant la defensa d’una iniciativa en contra de la interpretaci贸 “repressiva” dels delictes d’incitaci贸 a l’odi i enaltiment del terrorisme i ha demanat la derogaci贸 de la Llei Mordassa.

Bar脿, que va ser alt c脿rrec del Govern bipartit de PSdeG i Bloc, ha defensat, mentre mostrava dues fotografies del rei, que “trencar aquest retrat” 鈥嬧媙o 茅s un delicte, sin贸 el “abc de la democr脿cia” i ha al路legat que no ho podia cremar per estar “en un espai tancat”.
El nacionalista ha fet refer猫ncia a principis com la llibertat d’expressi贸 i el pluralisme al路ludint a la condemna a Espanya per part del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) en relaci贸 als joves catalans Jaume Roura Capellera i Enric Stern Taulats.

L’Audi猫ncia Nacional havia imposat a aquests dos joves 15 mesos de pres贸 el 2008 per un delicte d’inj煤ries a la Corona -una pena que va ser substitu茂da per una multa de 2.700 euros- per cremar una foto dels Reis despr茅s d’una manifestaci贸 a Girona.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
635Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilaci贸n L谩ser
635Shares