Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Ridícul històric de Correus: Il·lustra un segell dedicat a Lleó amb la catedral de Burgos… i ho descobreix a mitja presentació

Comparteix
192Shares

Correus ha presentat a Lleó un segell dedicat a aquesta província en què, per error, es reprodueix la catedral de Burgos, alguna cosa pel que el president d’aquesta societat estatal, Javier Cuesta, present a l’acte, s’ha disculpat. El citat segell, que s’ha presentat a la sala de plens de l’antic ajuntament, a la plaça de Sant Marcelo, s’inclou en la sèrie “12 mesos, 12 segells, 12 províncies”.

L’acte se celebrava amb normalitat amb les intervencions de l’alcalde, Antonio Silván, el president de la Diputació, Joan Martínez Majo, i el màxim responsable de Correus.

Al final de l’acte una dona que es trobava entre el públic ha preguntat què catedral era la que il·lustrava el segell, ja que era incapaç de reconèixer-la i estava segura que no era la de Lleó.

Després de diverses comprovacions s’ha constatat que es tractava de la catedral de Burgos. Un cop verificat l’error, el president de Correus ha fet unes declaracions als periodistes “per demanar disculpes a tots els lleonesos”.

“Com el segell ja no es pot canviar acceptem aquest error, que és una cosa que no ens sol passar com demostra que en els sis anys que porto al capdavant de Correus s’han emès més de 700 segells sense cap error d’aquest estil”, ha agregat Costa.

Ha afegit que demanarà al Ministeri de Foment que els autoritzi l’emissió d’un altre segell dedicat a Lleó per “rescabalar els lleonesos d’aquest error imperdonable”.

“Sento molt que ens hàgim adonat aquí l’error, però prefereixo mil vegades que m’ho hagin dit per poder demanar disculpes als lleonesos i, com no es pot fer res, intentar fer un altre segell”, ha finalitzat.

Costa ha precisat que en el procés d’emissió dels segells “es revisen molt” i “no hi havia hagut mai cap problema”.

La Unió del Poble Lleonès (ULP), el portaveu municipal, Eduardo López Sendino, ha assistit a la presentació del segell, ha sol·licitat que “davant mida disbarat” del servei de Correus i de l’equip de govern del PP, “que no s’ha advertit”, es retiri immediatament de la circulació.

Comentaris
Comparteix
192Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari