Press "Enter" to skip to content

I si el cas de Cifuentes li hagués passat a Puigdemont o qualsevol altre polític Català?

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
272Shares
Puntuació dels lectors

Una de les últimes vergonyes del PP s’està escampant per tot Madrid, el cas Cifuentes ha estat simplement el començament, en aquests darrers dies gràcies a la investigació d’alguns mitjans digitals hem pogut comprovar en primera persona el nivell de mediocritat d’alguns dels polítics que ens governen, no només són autoritaris, corruptes i mentiders, sinó que també tenen un nivell educatiu inferior del qual haurien de tenir per al càrrec que ocupen, potser per això estem com estem, Cifuentes no té res que acabi d’aclarir que el seu màster és legal, Pablo casat mai va ser a classe i té un Màster per haver presentat quatre treballs que mai va voler mostrar als periodistes durant la seva roda de premsa organitzada per “aclarir” el dels seus estudis, mai va aclarir res, més aviat va sembrar més dubtes de les que hi havia, no va presentar ni el seu diploma, un desastre de roda de premsa, avui hem sabut que a 10 persones més del PP i persones relacionades amb el Govern espanyol tenen firmes falsificades en actes dels seus respectius Màsters, és a dir, han d’estar com bojos a les webs del PP canviant dades dels currículums perquè els mitjans no puguin saber fins on estan implicats.

Fa un temps un amic d’Anglaterra que havia vist una entrevista de Dastis a l’estranger en la qual desmentia les càrregues policials de l’1 d’octubre, va venir uns dies a Barcelona i en una de les xerrades va sortir el tema del Govern espanyol, i em va preguntar per què havien triat per a Ministre d’exteriors a una persona que parla tan malament l’anglès, es veu de lluny que ha fet el curs de “Aprèn anglès amb mil paraules”, és molt bàsic va dir, jo vaig començar a riure i li vaig explicar que en realitat era un dels únics que parlava anglès o igual l’únic, i va ser quan em va fer la pregunta per la qual em vaig recordar d’aquesta conversa, em va dir ¿Com podeu permetre que governin persones que ni tan sols saben idioma?, que preparació té aquesta gent? Quins estudis els demanen per exercir llocs governamentals? I jo la veritat és que no sabia que dir-li, recordo que em vaig limitar a dir-li, aquesta és una de les raons per la qual estem així, a la cua d’Europa.

I si hagués estat un polític català?

Suposo que tal com va tot a Catalunya, si la informació sobre els Màsters del PP hagués estat a l’autònoma de Barcelona i amb polítics independentistes ja haguessin clausurat la Universitat, cancel·lat títols de tots els estudiants des de l’origen dels temps, Ana Rosa Quintana tindria programes diaris de 8 hores i amb enviats especials en cada escola catalana preguntant als pares dels alumnes si els professors fan sempre la mateixa signatura o si els nens de l’ESO realment tenen les qualificacions que es mereixen en espanyol i deixaria caure la idea d’implantar l’espanyol com a llengua obligatòria a Catalunya, el titular suposo que seria “Fraudemont” o algun d’aquests titulars poc treballats però atractiu als ulls de la caverna.

D’altra banda tindríem a la Susanna Griso entrevistant militants de Cs però presentats com a joves universitaris i que declararien que a la Universitat els aprovaven les assignatures si cantaven “dels segadors “o si es tatuaven una estelada a l’esquena, i ja amb un parell d’entrevistes d’aquest tipus, Griso té la setmana coberta, lògicament Jordi Évole hagués dedicat més d’un programa al cas dels màsters falsos a Catalunya, entrevistant als “falsificadors” amb una il·luminació més pròpia d’un interrogatori gàngster que d’una entrevista, suposo que també s’acusaria els CDR d’impartir cursos il·legals en els quals ensenyen a falsificar signatures i que el govern català ha fet servir diners públics per comprar els bolígrafs amb els quals es van efectuar les falsificacions, i com els bolígrafs depenent del jutge poden ser “armes punxants” serien acusats per delictes que comportarien penes d’entre 60 i 320 anys, de moment i esperem que segueixi així a Catalunya els polítics tenen tots els estudis i certificats en ordre, en cas contrari ja serien portada cada dia, i potser el que diré no és políticament correcte però així ho penso, si van a “Gober-robarme”, almenys que el lladre tingui més estudis (Reials) i sàpiga més idiomes que jo, sinó el culpable del robatori seré jo, per ximple.

Joan Manresa (Un Ximplet)

Comparteix

Comentaris
Comparteix
272Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
272Shares