Press "Enter" to skip to content

Disparen contra una casa amb una estelada i un llaç groc penjats al balcó

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
613Shares

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha condemnat “enèrgicament” l’atac amb perdigonades que ha rebut els últims dies un habitatge del nucli històric del municipi. En un comunicat, el consistori d’aquest poble del Baix Penedès rebutja els fets i defensa que el municipi és “inclusiva i respectuosa”. “No volem per al nostre poble, ni per a cap altre del món, cap abús ni atac, i estem en contra de qualsevol tipus de violència, amenaça, pressió o coacció”, apunta l’alcaldessa Agnès Ferré a través del text difós aquest dimecres.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè aporti informació que permeti identificar l’autor de l’atac. De moment ningú ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra.

L’habitatge que ha rebut les perdigonades té una estelada i un llaç groc penjats del balcó. L’alcaldessa ha apuntat a l’ACN, epro, que associar els tirs als elements exposats “és només una suposició”, i ha recordat que a la Bisbal “gairebé dos de cada tres cases tenen una estelada, senyera, llaços grocs o pancartes en favor de la independència”.

Comentaris
Comparteix
613Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
613Shares