Press "Enter" to skip to content

Pablo Casado mai va assistir a classe i només va cursar quatre de les 22 assignatures del seu màster

Puntuació dels lectors

El dirigent del Partit Popular, Pablo Casado no va necessitar anar a classe per obtenir un màster gairebé idèntic al de Cristina Cifuentes a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid. Casado es va beneficiar del màxim règim de convalidacions permès per llei, el que li va permetre cursar només 20 dels 60 crèdits de què constava el seu títol, tal com ha explicat ell mateix en una llarguíssima compareixença davant els periodistes, convocada per la direcció del PP. En concret, Pablo Casado va cursar només 4 assignatures d’un total de 22 que estaven previstes en el programa. A més, ho va fer sense assistir a classe amb el beneplàcit de la mateixa persona que estava darrere del màster de Cifuentes, el catedràtic Enrique Álvarez Conde.

Per aprovar el màster bessó al de Cifuentes, a Casat en va tenir prou amb redactar 4 treballs amb un espai conjunt de 92 folis. El catedràtic Enrique Álvarez Conde va ser, igual que amb Cifuentes, que va permetre al dirigent popular saltar-se les classes i substituir-les per treballs.

Davant les informacions que han discutit l’obtenció del seu màster, Casado ha dissenyat una estratègia de comunicació oposada a la de la seva companya Cristina Cifuentes. Ha convocat els mitjans a una reunió d’una hora i mitja, en què ha explicat els detalls relatius al seu pas per la Universitat Rei Joan Carles, i posteriorment ha ofert una roda de premsa pensada per a les televisions. Casat s’ha presentat davant els periodistes amb la documentació segellada de la seva matrícula, les sol·licituds segellades de convalidació i Els quatre treballs que va lliurar a canvi del títol, aquests 92 folis que va tenir prou per obtenir el polèmic màster.

El vicesecretari de comunicació del PP ha procurat eludir qualsevol sospita de tracte de favor: “Jo, al centre, tractava a la gent de vostè. Van enviar-me a fer cua a secretaria, com deu ser”.

Preguntat sobre quina persona de la URJC li va permetre suplir la seva assistència a classe pel lliurament de treballs, Casado ha assenyalat al catedràtic Enrique Álvarez Conde, el mateix que va habilitar els aprovats de Cristina Cifuentes que investiga la justícia. El dirigent popular diu que l’arranjament es va pactar cara a cara a les dependències de la universitat madrilenya.

En el capítol de diferències amb el cas Cifuentes, Casado ha explicat que va rebre la qualificació d’excel·lent en totes i cadascuna de les assignatures que va cursar, un total de 4 de les 22 de què constava o màster. També, a diferència de la presidenta madrilenya, Casado ha explicat que mai va recollir el seu títol, en frustrar la seva intenció d’iniciar un camí cap al doctorat que mai va arribar a emprendre.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 654
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser