Press "Enter" to skip to content

El veí de Balsareny a qui va trucar Rajoy, condemnat per coaccions a l’alcalde

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
234Shares

Condemnat per coaccions a l’alcalde el veí de Balsareny a qui fa unes setmanes Mariano Rajoy va trucar per mostrar-li el seu suport. Aquest és el segon judici perdut per aquest veí de Balsareny de les cinc causes judicials que té obertes en pocs mesos.

A principis de desembre, l’ara condemnat, Jordi Cervantes, acompanyat de dues persones més, va posar escuradents al timbre del porter automàtic de casa de l’alcalde, i això va provocar una gran molèstia als veïns de l’edifici. Per aquest fet, com va avançar Nació Manresa, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Manresa ha condemnat Cervantes a 300 euros de multa per un delicte de coaccions.

La dona que l’acompanyava ha estat condemnada a 150 euros de multa per un delicte de danys, ja que va llençar un ou contra la casa de l’alcalde tot i que va impactar en el domicili d’un veí.

Segons informa TV3, la nit anterior a aquests fets, Jordi Cervantes va denunciar que havien cremat la bandera espanyola que tenia penjada a casa seva. L’enrenou que això va provocar va fer que Mariano Rajoy truqués personalment a la dona de Cervantes.

A primers de març, el jutge ja va desestimar la seva acusació cap a un home de Balsareny per haver agafat el seu fill pel coll després que el nen arrenqués un pòster de l’ANC.

Comentaris
Comparteix
234Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
234Shares