Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El veí de Balsareny a qui va trucar Rajoy, condemnat per coaccions a l’alcalde

Comparteix
234Shares

Condemnat per coaccions a l’alcalde el veí de Balsareny a qui fa unes setmanes Mariano Rajoy va trucar per mostrar-li el seu suport. Aquest és el segon judici perdut per aquest veí de Balsareny de les cinc causes judicials que té obertes en pocs mesos.

A principis de desembre, l’ara condemnat, Jordi Cervantes, acompanyat de dues persones més, va posar escuradents al timbre del porter automàtic de casa de l’alcalde, i això va provocar una gran molèstia als veïns de l’edifici. Per aquest fet, com va avançar Nació Manresa, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Manresa ha condemnat Cervantes a 300 euros de multa per un delicte de coaccions.

La dona que l’acompanyava ha estat condemnada a 150 euros de multa per un delicte de danys, ja que va llençar un ou contra la casa de l’alcalde tot i que va impactar en el domicili d’un veí.

Segons informa TV3, la nit anterior a aquests fets, Jordi Cervantes va denunciar que havien cremat la bandera espanyola que tenia penjada a casa seva. L’enrenou que això va provocar va fer que Mariano Rajoy truqués personalment a la dona de Cervantes.

A primers de març, el jutge ja va desestimar la seva acusació cap a un home de Balsareny per haver agafat el seu fill pel coll després que el nen arrenqués un pòster de l’ANC.

Comentaris
Comparteix
234Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari

234Shares