Press "Enter" to skip to content

El PP de Madrid demana ajuda per trobar el Màster de Cristina Cifuentes i esclata Twitter

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
317Shares

El Partit Popular de la Comunitat de Madrid ha publicat durant el migdia d’aquest diumenge un tuit cridant a “aclarir” el “muntatge” contra Cifuentes. Demanen “pistes” i posen a disposició de la ciutadania un correu electrònic per fer-les arribar. El tuit s’emmarca dins de l’estratègia de l’equip de govern iniciada aquest mateix dia de culpar el PSOE d’una suposada conspiració sobre el seu màster.

Com era previsible, a Twitter això ha donat molt de joc. En el moment de la publicació d’aquest article, i tot just dues hores després del seu missatge, havien superat les 3000 respostes. Venien des de periodistes, comptes corporatius de partits polítics o càrrecs públics i també d’usuaris, anònims o no, que han fet ús dels mems més famosos.

Aquestes són algunes de les rèpliques més reeixides i humorístiques, que ‘treuen a la llum ‘altres implicacions, subratllen quines són realment les informacions conegudes fins ara o recorden les polítiques del Partit Popular.

Comentaris
Comparteix
317Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
317Shares