Press "Enter" to skip to content

El PP de Madrid demana ajuda per trobar el Màster de Cristina Cifuentes i esclata Twitter

Puntuació dels lectors

El Partit Popular de la Comunitat de Madrid ha publicat durant el migdia d’aquest diumenge un tuit cridant a “aclarir” el “muntatge” contra Cifuentes. Demanen “pistes” i posen a disposició de la ciutadania un correu electrònic per fer-les arribar. El tuit s’emmarca dins de l’estratègia de l’equip de govern iniciada aquest mateix dia de culpar el PSOE d’una suposada conspiració sobre el seu màster.

Com era previsible, a Twitter això ha donat molt de joc. En el moment de la publicació d’aquest article, i tot just dues hores després del seu missatge, havien superat les 3000 respostes. Venien des de periodistes, comptes corporatius de partits polítics o càrrecs públics i també d’usuaris, anònims o no, que han fet ús dels mems més famosos.

Aquestes són algunes de les rèpliques més reeixides i humorístiques, que ‘treuen a la llum ‘altres implicacions, subratllen quines són realment les informacions conegudes fins ara o recorden les polítiques del Partit Popular.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 317
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser