Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Un cotxe atropella una multitud a la ciutat de Münster,3 morts i 30 ferits

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

Diverses persones han mort aquest dissabte, segons han confirmat fonts oficials a l’agència DPA, en un atropellament massiu registrat a la ciutat de Münster, a l’oest d’Alemanya. Segons ha confirmat una portaveu de la policia a l’agència Reuters “entre ells possiblement el responsable de l’atropellament”.

Fonts policials han estimat almenys tres víctimes mortals i 30 ferits al diari ‘Rheinische Post’, encara que de moment no hi ha una xifra concreta oficial. Altres fonts policials del diari alemany ‘Der Spiegel’ sospiten que es tracta d’un atemptat terrorista i es creu que el responsable de l’atropellament podria haver-se tret posteriorment la vida d’un tret.

Bombers, les ambulàncies i Policia es troben ara mateix en el centre de la ciutat avaluant la situació. Des del Twitter els cossos de seguretat han demanat que no s’acudeixi al centre de la ciutat. “Hi ha morts i ferits. Si us plau evitin el lloc”.

La policia confirma que hi ha diversos morts i una trentena de ferits i demana a la gent que no s’acosti a la zona:

Encara no estan clares les circumstàncies, però no es descarta que es tracti d’un atac premeditat.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares