Press "Enter" to skip to content

Santamaría afirma que el PP ha estat “molt clar” amb el màster de Cifuentes

Puntuació dels lectors

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest dissabte que el Partit Popular ha estat “molt clar” en relació amb la polèmica sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, a la Universitat Rei Juan Carlos (URJC). Després de recordar que la dirigent madrilenya ja ha donat explicacions i ha mostrat la seva disposició a seguir donant-, ha afegit que “caldrà estar a l’espera”.
Així s’ha pronunciat Sáenz de Santamaría en el marc de la convenció nacional que el PP celebra a Sevilla, en què el focus mediàtic està posat en la presidenta madrilenya per les últimes informacions sobre el seu curs de postgrau. Aquest matí Cifuentes no ha acudit a aquest conclave però té prevista una intervenció aquesta tarda a l’espai ‘Diàlegs populars’ al costat d’altres dirigents territorials de la formació.
En ser preguntada per aquest assumpte, Sáenz de Santamaría ha afirmat que el Partit Popular ha estat “molt clar sobre això”. Segons ha afegit, la presidenta de la Comunitat de Madrid “ha donat explicacions” i “ha mostrat la seva disposició a seguir fent-ho”, de manera que “caldrà estar a l’espera”.
També s’ha pronunciat sobre el màster el president del Govern, Mariano Rajoy, que ha expressat el “suport del Partit Popular” a la presidenta madrilenya, i alhora ha subratllat que serà la justícia la que hagi de “decidir” el que “consideri oportú i convenient “sobre aquest assumpte.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 549
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser