Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El vergonyós titular d’un diari espanyol sobre l’atemptat d’Alemanya

Comparteix
0Shares

Un camió ha atropellat aquest dissabte a una multitud de persones en un cèntric carrer de la ciutat alemanya de Münster, a l’oest del país. Les víctimes ascendeixen a almenys tres morts i 50 ferits, segons informen els mitjans locals.

La policia alemanya ha confirmat que l’atropellament ocorregut a la zona de l’estàtua de Kiepenkerl, al barri antic de la ciutat, és un atemptat, informen mitjans locals.

L’autor de l’atropellament s’hauria suïcidat disparant-se a si mateix, segons la policia.

El diari AlertaDigital.com es mofa de l’atemptat a Alemanya afirmant que el Karma existeix, donant a entendre que a causa de la decisió de la justícia alemanya de deixar en llibertat a Puigdemont es mereixia una cosa dolenta, en aquest cas la tragèdia d’un atemptat, no és la primera vegada que aquest mitjà publica titulars tan vergonyosos i lamentablement segur que hauran més, són cada vegada més els mitjans digitals de dretes que juguen amb els titulars fins al punt de la indecència, el pitjor de tot és que segueixen actius i ningú fa res per solucionar-ho.

Per altre banda, la policia de Munic ha confirmat aquest divendres que té constància de les amenaces de Jiménez Losantos, que ha reaccionat a la llibertat de Carles Puigdemont afirmant, a la cadena radionònica esRadio, que “a Baviera poden explotar cerveseries”.

El comunicador ha titllat de “racista” la decisió judicial alemanya i ha criticat que “Baviera no es pot separar, però d’Espanya se’n pot separar qui vulgui”.

En el seu editorial, Losantos també és molt dur amb l’actual govern espanyol.

Losantos ha seguit el seu editorial, a partir del minut 18, dient que “a Espanya no els ho perdonarem. A les Balears hi ha uns 200.000 alemanys d’ostatges. A baviera poden començar a explotar cerveseries.”

A través del compte de Twitter oficial, la policia de Munic ha agraït als usuaris que li hagin fet arribar l’àudio de Losantos.

La premsa alemanya també s’ha fet ressò de les declaracions del periodista.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari